Home » Wildvreemde connectie

Wildvreemde connectie

Gepubliceerd op 8 februari 2020 14:59

Afgelopen donderdag om 9 uur, staat er onverwacht een monteur aan mijn voordeur, ik doe open "in mijn badjas". De man zeker de 50 gepasseerd zegt met een vriendelijke stem, we hadden afgesproken dat ik vandaag het klapraampje zou komen repareren. Eh oja kut, dat was ik helemaal vergeten en het komt totaal niet uit.  

Ik laat de man binnen, hij begint aan zijn klusje. Ik ren naar boven en kleed me snel aan; en loop weer naar beneden waar hij druk bezig is. De man vraagt compleet onverwacht aan me...... Wat voor beroep heeft u, werkt u vanuit huis?. Normaal gesproken zou ik zo iets zeggen als ik ben trainer, coach en ik help mensen.   

Maar nu had ik een heel goed gevoel van oprechte interesse dus ik zeg zonde te twijfelen. Ik ben droomtrainer, en ik ben bloemist. Ik help mensen vanuit het spirituele/mindfulnes oogpunt zichzelf te vinden, leven vanuit je diepste bron en basis. Dromen en visioenen is mijn hobby bedrijf - ik heb een website en vanuit daar help ik mensen vooral online!.  

   

Dat is een heel dankbaar streven en heel erg belangrijk. De man kijkt niet raar, vind het niet gek; maar hij antwoord volledig puur en echt geïnteresseerd. 

 Er zouden meer mensen moeten zijn als jij, het is zo hard nodig?... mindfulness, spiritueel, rustiger leven enzovoorts. Op dat moment ontstaat er een geweldige onverwachte wildvreemde connectie tussen mij en de monteur. Hij geeft me moed, een sparring partner uit het niets gewoon eentje die aanbelt en je in laat zien dat je werk belangrijk is voor deze verhardende maatschappij. 

Een wereld waarin alles moed "waarin de lat zo hoog ligt", dat niemand er meer aan kan voldoen. We praten verder terwijl hij het klusje afmaakt ....  Mij met een Giga inspiratie, gevoel van hulp komt vanuit een onverwachte hoek achterlaat.       

      

 

Dus bij deze het klinkt zo cliché maar het is echt waar!.

 

Signalen, connecties zijn overal zelfs in de vorm van een monteur met levenservaring die je echt niet zou koppelen aan mindfulness, spirituele groei en ontwikkeling. Ze zijn er dus  echt in alle vormen en mate en stukje bij beetje trekt het door de gehele wereld heen. Kleine stapjes vooruit, die een nieuwe kijk op het leven brengt "geitenwollensokken moment". op en top.......      


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.