Home » Zoektocht naar alle kleuren 🌈

Zoektocht naar alle kleuren 🌈

Gepubliceerd op 1 februari 2020 10:53

Ik heb mijn website aangepast, nieuwe formule, strak, eenvoudig in gebruik en voor iedereen (uniform) zonder vooroordelen. Ik wil al heel lang een alle kleuren van de regenboog website.... Ik wil alle mensen aanspreken en niet alleen een bepaalde groep. 

 

Het voelt goed om dit te doen; maar gek genoeg loop ik tegen 1 ding aan waar ik totaal niet aan had gedacht. Ik wist niet eens dat het zo lastig zou worden om nieuwe foto's te vinden die alle kleuren kunnen vertegenwoordigen.

Natuurlijk is het dromen, visioenen, transformatie, leven vanuit de bron niet een onderwerp waar heel veel foto's beschikbaar voor zouden kunnen zijn. Maar echt ik kan alleen maar foto's vinden van blanke mensen. (niet dat het niet mooi is hoor) natuurlijk wel maar ik wil gewoon een regenboog aan kleuren en story's.  

 

Het eerste wat door mijn hoofd heen gaat is ben ik dan de enige die hier aan heeft gedacht?..

Ben ik de enige die zich hieraan stoort, of maak ik nu een big deal out of nothing ?.

  

Het klinkt als een echt Zonder Geiten Wollen Sokken moment -  los laten en rustig afwachten kan ik niet. Ik wil mijn website veranderen en dat wil ik niet over een week; maar ik wil het vandaag.   

Weet je wat, voor mij tellen alle regenbogen, eenhoorns, true colors mee en dat vind ik belangrijk ongeacht wat een ander er van vind.  

 

Ik geloof echt in het feit dat we allemaal door dezelfde ogen heen kijken. Dat we allemaal hetzelfde verdienen, of je nu een kind bent, volwassen, trans, homo, bi, oma, opa, neef, buurvrouw, achter-achternicht. Eenhoorn, elf, kabouter, grote smurf. Reïncarnatie van een beroemdheid, tweelingziel, putjes schepper op zee  "We tellen allemaal mee" en dat is echt wat ik wil voor mijn website. 

       

Dus bij deze een oproepje aan fotografen, foto artiesten, creatieve mensen - heb je prachtige foto's of afbeeldingen die alle kleuren weerspiegelen laat het me weten. want ik ben er naar opzoek.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.