Home » Mijn favo moment 📰

Mijn favo moment 📰

Gepubliceerd op 29 januari 2020 07:44

Gisteren stond ik voor de magazines stellage in de supermarkt de grote hoeveelheid te kust en te keur te bewonderen. Ik geniet hier echt van; het klinkt misschien raar maar het is mijn favoriete supermarktmoment, dat ik nooit oversla. Als ik tijd heb ga ik maar wat graag naar de boekenwinkel en dan voel ik me net als een kind in een snoepwinkel.... 

 

Ik moet eerlijk toegeven "ik ben een echte lees Geek", En dan heb ik het niet alleen over zelfhulpboeken, romans, trillers. Ook over magazines... Ik haal inspiratie uit echt alles. Ik neem het dan niet letterlijk maar ik zie in de meest eenvoudige artikelen kansen, informatie, kennis en wijsheid. Ik lees bijna letterlijk tussen de regels en woorden door. En ik moet toegeven het is een echt Met Zonder Geitenwollen sokken moment.

   

Ben jij ook een magazine lezer of houd je meer van zelfhulpboeken. 

 

Niet alleen omdat ik dan heerlijk tot rust kan komen, kennis op kan doen. Maar ook omdat ik er geïnspireerd van word - sommige artikelen lees ik met een doel, terwijl andere artikelen me alleen een titel verschaffen ( een startpunt) van een blogbericht dat uit kan groeien. 

Het grappig is dat ik niet alleen spirituele magazines lees, maar alles waar mijn oog op valt...... Koken, de krant, sport, hobby, vrouwen, financieel, kids, natuur en ja zelfs roddel passeren mijn leesinspiratiemoment.  Ze vallen dan bij mij ook meer dan regelmatig op de deurmat omdat ik mijn favo's niet kan missen en een abonnement wel zo gemakkelijk is!.......   

 

 Ik haal dus niet alleen inspiratie uit trainingen, meetings, sparmomenten, scholing, coaching maar ook zeker uit magazines enzovoorts. 

 

Ooit had ik als droom om magazine schrijver te worden, columnist zijn leek me wel leuk - eigenlijk moet ik toegeven dat staat nog steeds wel op mijn lijstje van "dat wil ik ooit nog wel eens doen".  Natuurlijk heb ik al wel een artikeltje hier en daar geschreven, "geweldig om te doen", maar nog nooit voor de landelijke bestsellers. Dus mocht je interesse hebben -laat het me maar weten-. 

 

Waar haal jij je inspiratie uit ?..   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.