Home » Tikkende Grannyklok ๐Ÿ•ฐ๐Ÿ•ฐ

Tikkende Grannyklok ๐Ÿ•ฐ๐Ÿ•ฐ

Gepubliceerd op 22 januari 2020 06:00

Je kent het vast wel een te hard tikkende klok aan de muur. "Mijn Ergernis nummer 1". Ik moet toegeven ik heb er zelf één aan de muur hangen. Ik heb deze klok ooit gekregen van mijn vader. Bedankt Pa maar hij tikt te hard. 

Het is een stoorzender, eerste klas.        

Ik moet toegeven dat wanneer ik een geitenwollensokken moment heb, dan is het nog erger dan op een normale dag. Als ik wil mediteren dan haal ik altijd de batterij eruit. Als ik een video wil op nemen dan haal ik de batterij eruit. Nu denk je vast "waarom koop je dan geen nieuwe klok". Ja dat is waar.... Ga maar eens opzoek naar een leuke klok die niet te duur is en ook nog eens niet tikt!     

      

Uitdaging Met Zonder geitenwollen sokken!. 

Eindelijk heb ik een leuke klok gevonden, voor een zacht prijsje en hij tikt niet!

 

Het is geen hoogstaande ( trendy) hippe klok. Hij moet nog worden opgehangen, maar het is zo rustig in mijn huis..... Stilte op en top, rust en ruimte in mijn huis, hoofd dat ik echt nodig heb. Focus is op dit moment mijn uitdaging en de grootste challenge die ik mezelf heb gegeven door sociale media te minimaliseren naar 1,5 per dag en ik moet zeggen het blijft lastig.    

Weetje wat het gave is van een stille klok?. De tijd gaat gewoon verder zonder dat ik het merk dat de tijd vooruit stroomt. Stilte is om me heen, en maakt plaats voor een ontspannen moment Met Geitenwollen sokken zonder een verstoring van energie.   

   

Metafoor klokmomentje 

Jou tijd is niet mijn tijd!. De tijd vliegt voorbij!. 

"zoals het klokje thuis tik, tikt het nergens". Dat klokt letterlijk alleen die van mij hoor je niet meer.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.