Home » GeitenwollenOpruimen ๐Ÿงน

GeitenwollenOpruimen ๐Ÿงน

Gepubliceerd op 19 januari 2020 12:40

Vorig voorjaar ben ik verhuist. De dozen zijn al maanden uitgepakt op één doos na, die bleef maar ongeopend staan.  In deze doos zitten nu eenmaal de onbelangrijke dingen zoals administratie, pennen, punteslijpers, nietmachines, plakband enzovoorts of te wel een door vol administratie rotzooi  

Gisteren was zo'n dag waarin ik spontaan wilde opruimen en organiseren...……… Vraag me niet waarom spontaan kwam het gevoel van doorn in het oog moment. Nu is het de juiste tijd om er eens goed voor te gaan zitten en blad voor blad, enveloppe te gaan uitspitten.  

 

Daar zit ik dan, op mijn knieën naast een veel te grote doos vol met spullen. Dat waar ik in geen jaren meer naar heb gekeken. Tot mijn verbazing vind ik niet alleen administratie, maar ook bergen met foto's, reacties van mensen, brieven, bedankjes, cadeautjes en liefdevolle herinneringen. Mensen die mijn pad kruisten via Dromen en Visioenen.   

Wat gaaf zeg om dit te mogen ervaren. Deze herinneringen stromen zomaar binnen, huilend zit ik op de grond, lees ik het ene na het andere bedankje, oprechte woorden, cadeautjes en de geweldige brieven die mensen met me delen.  

    

Wauw wat ben ik dankbaar voor alles wat ik de afgelopen jaren heb mogen doen. Wat een geweldige onverwachte ervaring die zoveel voor me betekend. Het huilen kan niet stoppen moment; wat heftig is dit zeg en wat heb ik een geweldige baan. Blijkbaar heb ik meer mensen aangeraakt dan dat ik de afgelopen tijd bewust "heb mogen ervaren",  Ondanks dat ik het op onbewust niveau wist. De bedankjes, cadeautjes, brieven zijn het bewijst. Maar ik heb dit de afgelopen tijd niet zo gevoelt.     

  

Dankbaar dat ik mensen heb mogen inspireren. Dat ik misschien (nog) niet daar ben waar ik diep in mijn hart wil zijn. Maar ik heb vele prachtige zielen aangeraakt en dat betekend de wereld voor me.     

Wist je dat je in je dromenwereld ook kunt opruimen en diepe zielsgroei kunt ervaren!. Lees mijn blog voor alles wat je hierover moet weten.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.