Home » Maangevoeligheid 🌑🌘🌗

Maangevoeligheid 🌑🌘🌗

Gepubliceerd op 13 januari 2020 13:10

De afgelopen dagen zijn er weer veel vragenstukken die bij mijn naar boven komen. Dit komt gewoon weg omdat ik maangevoelig ben. Jawel ik ben iemand die tijdens de vollemaan en ook tijdens de nieuwe maan niet slaapt, overdag overprikkeld ben enzovoorts. Ik voel zelfs overdag de energie van zowel mezelf als van alle mensen om me heen.

 

Ja het is spiritueel een echt Geitenwollen sok moment.  

 

Hoe het komt weet ik niet, hoe ik ermee omgaan,... Gewoon weg door te accepteren dat het zo is. Ik heb op Dromen en Visioenen hier verschillende tips overgegeven die ik als aanvulling met je wil delen (mocht je er interesse in hebben). Nieuwe maandromen  enzovoorts Maan in de droom picture

   

     

 Een van de antwoorden die ik vond was de bewustwording van het feit dat ik een echte met zonder geitenwollen sokken moment heb ervaren van You cannot miss out on your destiny. Of te wel je kunt je lot niet mislopen ( en ik moet toegeven; ik het lastig om los te laten).  Dat wat moet gebeuren komt op je pad of het nu positief is of negatief. Je kunt hooguit; een keer verdwalen, fouten maken, de verkeerde afslag nemen en verlaat aankomen. Maar dat wat zo moet zijn komt toch wel, of je het nu onder controle hebt of niet.     

Aangezien ik een echte controle freak ben is dit een van de moeilijkst dingen om te leren. Op één of andere manier heb ik er nu anno 2020 vrede mee. Het geeft me een gevoel van opluchting en vrijheid...… Ik hoef me geen zorgen meer te maken het komt allemaal goed. 

Spelen en plezier maken is voor mij belangrijk onderwerp dat hiermee direct in verbinding staat.

De vollemaan zorgt er voor dat ik alles los laat en dat vind ik nu eenmaal lastig maar het gaat me stukje bij beetje steeds beter af.

 

Ben jij net als ik ook maangevoelig?.... of heb je ook zo last van de reis volledig uit willen stippelen voordat je de eerste stap hebt gezet?... Want dat doe ik maar al te graag, de hele reis willen weten voordat ik eraan begin. Meestal komt het dan helemaal niet op mijn pad, pas als ik los laat en mijn angsten onder ogen kom verschijnt de hele reis spontaan.  Dus ik geniet van deze geweldige vollemaan en laat de energie volledig op mijn uitstromen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.