Home » Only time can tell 🕰

Only time can tell 🕰

Gepubliceerd op 5 januari 2020 12:29

 Het gebeurt me regelmatig dat ik zo graag zou willen weten welke stap ik nu kan zetten. Wat als ik een stukje vooruit kan kijken. Mijn hoofd zit vol met ideeën, dromen, wensen; waarvan vele niet compleet met elkaar matchen. Ze zijn wel verwant aan elkaar, omdat ze allemaal schrijven als hoofdonderwerp hebben.

 

Het is alleen geen logische verbinding als het gaat om werkwijze die ik gebruik. En toch past het helemaal bij mij.  Het is een echt Marjan verbinding - speels, kinderlijk en vrolijk, serieus en creatief tegelijkertijd enzovoorts.     

     

Vandaag wil ik schrijven op mijn blog dromen en visioenen;  Overmorgen ben ik geïnspireerd aan mijn kinderstory's bezig enzovoorts.     

  

Dit jaar heb ik als mantra Only Time can tell

En ja het is echt een uitdaging waarin ik geloof, Een uitdaging om mezelf elke dag weer op het juiste pad te mogen zetten ( bewustwording en valkuilen). Hoe gaaf is het als ik gewoon weg het laat ontwikkelen terwijl ik het met blote ogen nog niet kan zien. Wetend dat het altijd goed komt.... Dingen komen niet voor niets op je pad, toch?....  

    

Een van de moeilijkste dingen vind ik los laten, het is mijn uitdaging in het leven en vooral voor dit jaar. Ik heb voor 2020 echt gekozen om minder te analyseren, minder controle freak zijn en te genieten van alles wat op mijn pad kom.         

Natuurlijk heb ik wel een doel, maar ik wil ze graag alle drie laten opbloeien, het ene kan niet zonder het andere omdat mijn ziel dit nu eenmaal aanraakt.     

Ik houd je op de hoogte van mijn ( dromen ) want only time can tell. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.