Home » EindejaarsKoffie ☕️

EindejaarsKoffie ☕️

Gepubliceerd op 30 december 2019 11:11

Het is weer zover, het einde van het jaar is nu echt in zicht. Het klinkt zo standaard maar wat is het snel gegaan, en toch was het een uitdaging. Ik moet toegeven dat ik niet behaald heb wat ik wilde. Dat wat ik had gehoopt kwam niet op mijn pad. Heb ik dan gefaald, nee sterker nog, ik hou van reflectie. Ik vind het geweldig om mezelf en alles wat er de afgelopen tijd in mijn leven plaats vond te beoordelen.   

    

Ja ik met toegeven ik ben hard (hart) voor mezelf, eerlijk en soms zelfs veroordelend naar mezelf toe.  Zodat ik er lessen uit kan halen. Het klinkt misschien raar, maar ik ken daardoor mezelf goed genoeg om te weten wie ik vanuit mijn ziel ben. Natuurlijk heb ook ik een blauwe vlek. Ik weet het dat klinkt echt als geitenwollensokken.

       

Maar je snapt vast wel wat ik bedoel.

We hebben allemaal iets wat jezelf niet ziet. Dat de buitenwereld wel ziet of ervaart. Leuk of niet leuk het zijn van die dingen die je mens maakt. Het geeft je het gevoel dat echt leeft.   

Ik noem mijn hardheid, mijn pure randje van reflectie. Ik vraag mezelf altijd af wat ik verkeerd heb gedaan. Dan pas besef ik me, dat het niet zo zeer mijn fout was maar dat het meer vertelt over de andere betrokkenen. 

Neem jij net als ik ook tijd voor zelfreflectie aan het eind van het jaar?... 

  Leren en studeren is voor mij heel belangrijk, daarnaast blijf ik graag in beweging. Ik houd niet van stilstaan of geen keuzes kunnen maken. Nu is het niet zo dat ik alles door een donkere bril zie, maar ik kies graag voor reflectie en aan mezelf sleutelen en zielsgroei ervaren vanuit liefde.

 

Ik wens je vanuit mijn Eindejaarskoffie moment een geweldig 2020 toe en maak er iets moois van!.

Leef je beste leven, puur, mens en spiritueel Met Zonder geitenwollen sokken.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.