Home » Blote Voeten Parade 👣

Blote Voeten Parade 👣

Gepubliceerd op 22 december 2019 15:26

Ik moet toegeven ik ben een echte lekkere stress denker. Ik zit graag in mijn hoofd, analyseren is mijn vaste FAVO bezigheid (ook als ik druk aan het werk ben). 

Zo ook gisteren. Ik had weer een moment van de nodige "blote voeten parade"...….Ik kwam thuis van mijn parttime baan als bloemist. Trok mijn vieze zweet sokken uit....  Sokken die ik de gehele dag had gedragen. Die bijna stijf staan van het zweet na het harde werken in een bloemenwinkel tijdens de kerst. " Mijn kerstsokken ruiken niet naar roosjes". Sterker nog ze ruiken naar stress, druk, denken, analyseren en werken

 

   Het eerste wat ik doe is genieten van de blote voeten parade..... Sokken uit; lekker lui op de bank hangen en muziekje aan en niets doen. Wie wil dat nu niet toch?. Lui zijn en niets doen.

Weet je wat er bij mij altijd ontstaat op momenten zoals deze. "De combinatie proberen te vinden tussen het mens zijn en het spirituele". Mijn gedachtes gaan dan alle kanten op, het analyseren wordt dan alleen maar erger, net zo lang tot ik het antwoord heb gevonden.     

    Ja sorry hoor. Ik kan er niets aan doen. Het gebeurt me altijd als ik lui ontspan. De blote voeten parade zorgt erbij mij altijd voor dat ik geitenwollensokken ga dragen.    

 Gisteren hield MIJN WERK vraag me intensief bezig.  Wanneer ga ik meer balans vinden in mijn twee banen (het ene hangt voor me gevoel vast aan het andere). Het antwoord was na lang denken + mijn blote voeten parade duidelijk. Waarom vind ik het ene niet (minder) meer leuk. Waarom komt het andere nog niet helemaal uit de verf zoals ik had gehoopt.      

Simpel - De omgedraaide werkelijkheid (spiritueel of niet) dat wat jij in de wereld neerzet komt ook naar je terug. 

Stel je voor als iemand aan je vraagt.... Wat doe je voor werk.

Mijn antwoord is dan altijd. Ik ben bloemist en ik ben parttime schrijver, founder en blogger van mijn eigen website...   

Je zou zeggen niets mis mee toch?.. Of toch wel.

Want wat nu als je vanuit je hart liever schrijver bent, founder en blogger. Moet het dan niet zijn. Ik ben schrijver, founder en blogger en daarnaast werk ik parttime als bloemist. 

De reden dat ik het altijd zo deed, is ook simpel te verklaren. Het werk als bloemist doe ik al jaren en het levert het grootste gedeelde van mijn inkomen op. Het zijn van founder, schrijver en blogger levert me minder inkomen op en minder vastigheid.   

  

Het brengt me heel veel meer voldoening, liefde, plezier en levensdoel ervaring op.  Het ego en de maatschappij vind dit ondergeschikt en daarom benoem je het ook als laatste. Geitenwollen sokken moment op en top.... Dat wat je de wereld in slingert krijg je ook terug. Dus als ik meer balans wil in mijn banen moet ik dat waarvan mijn hart gaat zingen als eerste benoemen.   

Ik ben dankbaar voor mijn blote voeten parade, Het brengt me een geweldig MET GEITENWOLLEN SOKKEN MOMENT.           


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.