Home » Afdruk achterlaten 👣

Afdruk achterlaten 👣

Gepubliceerd op 26 december 2019 16:38

Ik kan er niets aan doen maar ik heb het gevoel dat we tegenwoordig overspoeld worden, met prachtige artikelen, blogs, sociale media, zelfhulpboeken die ons helpen om meer mindfulness, balans te vinden en leven vanuit volledige dienstbaarheid. We worden uitgedaagd gelijkgestemde aan te trekken het beste uit het leven te halen enzovoorts. Bijna onzichtbaar worden omdat je in dienst moet zijn van het hogere enzovoorts

 

Je zou zeggen prachtig dit toch, het hoogste goed uit het leven halen, wie wil het niet?... 

 

We willen het allemaal leven vanuit de bron, de basis, vanuit je levensdoel, roeping enzovoorts. Ik ben er ook zeer gevoelig voor geweest. Het waren de perfecte levens vol van spirituele groei en ontwikkelingen, tweelingzielen, zielsmaatjes. De find your tribe momenten die mij uit balans brachten tussen mijn spirituele momenten en het mens zijn dat echt leeft .....   

 

Ik ben opzoek gegaan naar de balans tussen spiritueel geitenwollensokken en aards leven. Ik kwam tot de conclusie dat wanneer je los laat; geen controle wilt hebben, houden en op blote voeten gaan staan er een prachtige stevige afdruk ontstaat. Een voetafdruk die sterk staat verankerd, met daarnaast een zweverige iets dat ik meer geniet van het leven.     

Laat het onverwachte maar komen ik ben er klaar voor jij ook?..    

Ik wil hiermee niet mijn geitenwollensokken momenten en leven niet weggooien of afdoen als niet belangrijk. Sterker nog ik geniet van het dragen van 1 geitenwollen sok en 1 blote voet. Ik ben ook zeker niet gestopt met het leven van geweldige inspirerende boeken en artikelen, blogs - alleen ik bekijk het vanuit twee oogpunten stevig en krachtig, zacht en zwevend gecombineerd.  Ik wil gewoon ook een afdruk achterlaten!. 

  

 Wat is haalbaar, wat kan ik tastbaar maken en wat is spiritueel, puur, intuïtie, dromen, visioenen, affirmatie, visualisatie en meditatie.  

 

Doe je met me mee, leren en studeren en toch de verrassing toelaten die onwetend is ( een afdruk achterlaten). Mijn levensles in 2019 was dan ook los laten en spirit, het universum zijn werk laten doen. Genieten als mens met een spirituele bewuste verbinding die beschermd wordt met aarde, grond, gras, bladeren enzovoorts en toch een afdruk achterlaten.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.